FÅ DIN EGEN PODCAST
MED 30% RABAT

SKAB FORDYBELSE & LOYALITET


Overvejer du at få en professionel podcast til din virksomhed eller privat, men mangler en vært eller noget hjælp til produktionen?

Alt efter hvad du har brug for, hjælper vi dig med at håndtere din podcast produktion hos IVD podcasting.


  • Podcasting forstærker dit brand
  • Lytteren kan fordybe sig i dine produkter og dit brand
  • Bedre muligheder for storytelling
  • Benytte et medie som konkurrenterne endnu ikke benytter
  • Skab mere loyaltiet omkring dit brand
  • Unik og personlig kommunikation til dine kunder
  • Langt flere fordyber sig i en podcast fremfor et blogindlæg eller artikel på din hjemmeside
  • Kan lyttes til når kunden selv har lyst (on demand)

KONTAKT OS MED DINE ØNSKER

DIN TIMEPRIS FREMGÅR AF IVN - ELLERS KONTAKT OS :)

 
 
 
 

PROCESSEN FOR DIN NYE PODCAST

Køb hjælp til en specifik proces eller hele produktionen

1.

Forberedelse & script


Vi hjælper dig med at komme i gang med din nye podcast produktion. Hos IVD podcasting afstemmer vi altid med dig, hvad du ønsker at få ud af den nye podcast samt hvilken målgruppe du vil tale til mv. Derfra kan vi hjælpe med en plan og et script, for de forskellige episoder, så vi sikrer at i får en givende podcast, som i sidste ende kan skabe de bedste resultater.


2.

Optagelse


Vi stiller lydstudie, værtsrolle og udstyr til rådighed alt efter dit behov. Vi hjælper dig med at producere professionelle afsnit hvor vi altid sikrer en god lydkvalitet og lytteroplevelse. Med en professionel vært fra IVD podcasting, som har prøvet det mange gange før, sikrer i en kompetent tilgang allerede fra første episode.


3.

Redigering & udgivelse


Efter optagelsen kan vi hjælpe med at redigere de forskellige afsnit, så du får et endnu mere professionelt finish. Dertil lægges en jingle på, så lytteren kan genkende din podcast næste gang. Når hvert afsnit er færdigt kan vi hjælpe med selve udgivelsen, så afsnittene kan findes på samtlige podcast app's.


ARBEJD MED OS

Vi er passionerede og meget dedikeret til podcast mediet. Vi har selv i lang tid arbejdet med podcasting og ved hvad der skal til for at skabe en professionel og succesfuld podcast produktion. Vi står bl.a. bag top placerede podcasts, som har indtaget 1. pladsen på Apples liste.

Du er med i så meget af processen som du ønsker, og vi hjælper dig med lige netop det du har behov for.

Prisen for din podcast afhænger af dit behov og dine ønsker til din nye podcast produktion. Kontakt os og beskriv, hvad du ønsker af din nye podcast herunder.

FØLG MED I VORES IVÆRKSÆTTER UNIVERS